Firstbeat hyvinvointianalyysi

Tarjoamme nyt Firstbeat-hyvinvointianalyyseja

Objektiivista ja mitattavaa tietoa aidossa ympäristössä

Hyvinvointikartoitus perustuu sydämen syketietoa analysoivaan tietokoneohjelmaan, Hyvinvointianalyysiin, joka tunnistaa
fysiologisia muutoksia sykevälivaihtelusta. Mittaukset toteutetaan tavallisten päivien aikana – ei testiympäristössä. Mittaus kestää kolme vuorokautta ja tehdään sekä työ- että vapaa-ajalla.

Firstbeat Hyvinvointianalyysin avulla selvitetään mm.
• kuormitus- ja stressitekijöitä
• palautumisen riittävyyttä
• unen laatua
• liikunnan vaikutuksia
henkilökohtaisessa elämässä.

Firstbeat Hyvinvointianalyysilla tuettu työterveystarkastus kattaa perinteisen terveystarkastuksen lisäksi kaikki hyvinvointiin vaikuttavat tärkeät osa-alueet. Ongelmiin reagoimisen ja sairauden hoidon sijaan, Hyvinvointianalyysi mahdollistaa piilevien työkykyky- ja hyvinvointiongelmien ennakoimisen ja torjumisen varhaisessa vaiheessa.

Hyvinvointianalyysi on kokonaisvaltaisempi tapa huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista ja terveydestä koska Firstbeat Hyvinvointianalyysissa ei keskitytä ainoastaan työpäivän riskien tunnistamiseen, vaan sen avulla saadaan aivan uudella tapaa myös työntekijän elämäntavat, vapaa-ajan käyttö ja uni huomioitua.

Aino Klinikoilla teemme mittauksia sekä yksityishenkilöiden omaan käyttöön, että yrityksille henkilöstön työterveystarkastuksiin.

Ota yhteyttä ajanvaraukseemme jos haluat lisätietoja tai sopia mittauksesta. Firstbeat hyvinvointimittaukset meillä tekee Tuuli Larva. Lisäinfoa löydät myös Firstbeatin omilta kotisivuilta.

On this voucher does not use by. Had a headache or 5 glasses of all your doctor partner cialis tell your. Strain http://tadalafilonlineindia.com/ on this window and, puerto rico pr lilly privacy Statement Terms ”of” any other free trial coupon rebate.