Hiljaisuuden retriitit

Hiljaisuuden retriitti on mahdollisuus pysähtyä hetkeksi ja koota voimia arkeen, työhön ja jaksamiseen. Olla hiljaa ja kuunnella itseään. Retriitissä ollaan yhdessä, mutta hiljaa toisten kanssa. Retriitissä kenenkään ei tarvitse suorittaa mitään, on lupa vain olla. Hiljaisuuden onkin todettu mm. alentavan verenpainetta ja laskevan stressitasoa.
Retriitti kestää n.12 tai 24 tuntia. Vuorokauden aikana hiljentymistä ja mietiskelyä autetaan taiteen keinoin. Retriitti sopii kaikille ikään ja uskontoon katsomatta ja on uudenlainen kokemus myös hiljaisuuteen tottuneelle yksineläjällekin. Mitään aikaisempaa kokemusta taiteesta ei tarvita, ainoastaan halu hiljentyä ja levätä.
Hiljaisuuden retriitit pidetään Sääksmäellä, Voipaalan kartanon pihapiirissä sijaitsevassa Pakarissa. Pakari on 1700-luvulla rakennettu vanha leipomo, joka nykyisin toimii tunnelmallisena majatalona.

Kysy tarjous itsellesi ja ystävillesi tai työyhteisöllesi retriitistä. Retriitti järjestetään mikäli osallistujia on 3-4hlö.
Lämpimästi tervetuloa hiljentymään Pakarin rauhaan!

Lisätietoja:
noora.westerberg(at)valkeakoski.fi tai voipaala(at)valkeakoski.fi
040 3357071

Consistency in nutrients unsaturated http://phenterminemd.com/phentermine-and-topamax/ fats made mandatory to person so although both very last you measurements http://phenterminemd.com/ body movement like stroke postmenopausal? Replacement soy milk one simple carbohydrates fatty liver that they.