KUTSU virtuaaliseen infotilaisuuteen Valkeakosken Terveyskylään

 

VIRTUAALINEN INFOTILAISUUS 12.1.2021 klo 12-14
lähetämme kutsulinkin ilmoittautuneille, VP. 8.1. mennessä info@ainoklinikat.fi

OHJELMA
Unelmasta todeksi, Valkeakosken Terveyskylän kehityskaari lyhyesti
Lääkkeettömät, lymfa-imua voimistavat kylpyläpalvelut ja niiden terveyshyödyt

Metsäkansan Ainolasta Valkeakosken Terveyskylä
Aino Klinikat Oy:n Metsäkansan Ainolana tunnettu hyvinvoinnin kehto otti 1.1.2021 käyttöön aputoiminimensä Valkeakosken Terveyskylä. Naistentautien erikoislääkäri Leena Larvan vuodesta 2002 kehittämä Medical SPA Aino tarjoaa lymfaimun voimistamiseen perustuvia saunotuksia ja niihin liitettyjä CAM-hoitoja pienryhmille stressiin, kipuihin ja painonhallintaan sekä 1-3 vrk räätälöityjä hoitojaksoja yksittäisille henkilöille. Keskeinen merkitys on turvesaunotukseen kehitetyllä SUOMAA-konseptilla. Kuvataide ja musiikki ovat vahvasti mukana tukemassa onnistunutta hoitoa perustuen tutkimuksiin taiteen merkityksestä terveydelle. (Konlaan, Bygren, Johansson. Kulttuurikokemukset ja terveys, 2000).

Sauna from Finland myöntää Medical SPA Ainolle Authentic Finnish Experience – UNIQUE sertifikaatin todistuksena siitä, että saunassa on huomioitu kaikki suomalaisen saunan ydinarvot: aitous, moniaistisuus, läsnäolo ja rentoutuminen, hyvinvointi ja terveys, kontrasti, puhtaus, turvallisuus sekä vastuullisuus ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen.

Medical SPA Aino perustaa metodinsa lymfavirtauksen kiihdyttämiseen lääkkeettömästi vaikuttavina tekijöinä lihastyö, ulkoiset lämpötilavaihtelut, turve iholla. Koettuna hyötynä turvotusten väheneminen, lihasten rentoutuminen, vastustuskyvyn lisääntyminen. Vertaa karaisu ennen antibioottikautta.

Sauna from Finland ry on sauna-asiantuntijaverkosto ja monialainen suomalaisen saunan ympärillä toimiva yritysverkosto ja suomalaisten saunaelämysten edistäjä, trendien ennakoija ja edelläkävijä.

Lisätietoja
Carita Harju, Sauna from Finland +358 40 566 2481 saunafromfinland.fi
Leena Larva, Valkeakosken Terveyskylä +358 500 607 553 ainoklinikat.fi ja suomaa.com

Aino Klinikka I Medical SPA Aino & Sport SPA Aimo kylpylä I Saunakyydit I Galleria Aino I B&B