Maailman ensimmäinen UNIQUE-sertikaatti Medical SPA Ainolle

 

Sauna from Finland myönsi Medical SPA Ainolle Authentic Finnish Experience -UNIQUE sertikaatin 12.1.2021 todistuksena siitä, että Metsäkansan Ainolan saunassa on huomioitu kaikki suomalaisen saunan ydinarvot: aitous, moniaistisuus, läsnäolo ja rentoutuminen, hyvinvointi ja terveys, kontrasti, puhtaus, turvallisuus sekä vastuullisuus ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen.

Medical SPA Aino perustaa metodinsa lymfavirtauksen kiihdyttämiseen lääkkeettömästi. Vaikuttavina tekijöinä lihastyö, ulkoiset lämpötilavaihtelut, turve iholla. Koettuna hyötynä turvotusten väheneminen, lihasten rentoutuminen, vastustuskyvyn lisääntyminen. Vertaa karaisu ennen antibioottikautta.

Sauna from Finland ry on maailman paras sauna-asiantuntijaverkosto ja monialainen suomalaisen saunan ympärillä toimiva yritysverkosto. Yhdistyksen tavoite on luoda maailman parhaita saunaelämyksiä. Se on suomalaisten saunaelämysten edistäjä, trendien ennakoija ja edelläkävijä. Sen laaja ja monipuolinen, eri alojen ammattilaisista, asiantuntijoista ja yrityksistä koostuva verkosto kiihdyttää saunan globaalia liiketoimintaa ja tunnettuutta markkinoimalla ja kehittämällä saunan brändiä monipuolisin viestinnän keinoin. Sauna from Finland tunnistaa tulevaisuuden sauna-alan trendit ja synnyttää niitä. Sauna from Finland on ilmiö, jota seurataan. Mukana jo yli 200 yritysjäsentä.