TURVETTA JA TEMPPELIRUOKAA – SAUNABRUNSSIT

TURVETTA JA TEMPPELIRUOKAA – SAUNABRUNSSIT
Metsäkansan Ainolassa 15.9. / 13.10. / 24.11. / 8.12.


Tänä vuonna tulee kuluneeksi 100 vuotta Japanin ja Suomen diplomaattisuhteiden solmimisesta. Halusta yhdistää molempien maiden perinteet suunnittelimme syyskaudelle kiireettömät Suomi-Japani -saunabrunssit. Brunssit aloitetaan klo 11 lyhyellä meditaatiolla vettä nauttien, jonka jälkeen rentoudutaan turvesaunassa SUOMAAN tapaan. Saunalevon jälkeen tarjotaan japanilainen temppeliateria. Tilaisuuden kesto 4h. Tervetuloa kokemaan!  

Valitse sinulle sopivin sunnuntai tai vaikkapa useampi ja ilmoittaudu mukaan uudenlaiseen saunanautintoon! 

Ennakkovaraus viimeistään 3 vrk ennen tilaisuutta, hinta 110€/hlö (sis. alv)
Samoina päivinä 15.9. / 13.10. / 24.11. / 8.12. myös perinteiset SUOMAA saunotukset klo 16 – ei ruokailua.
Ennakkovaraus, hinta 65€/hlö
Leena Larva, 0500 607 553, info@ainoklinikat.fi
Kyyditys järjestetään tarvittaessa.

Tilaisuuden järjestäjät:
Leena Larva, lääkäri, kehittänyt pitkään työnsä ohella hoitavaa SUOMAA-turvesaunomista Metsäkansan Ainolassa, Aino Klinikalla Valkeakoskella.
Marjo Seki, 20 vuotta Japanissa asunut opettaja ja ravintolayrittäjä, perehtynyt japanilaiseen SHOJIN RYORIin eli temppeliruokaan. Temppeliruoka on elimistöä puhdistavaa ja virkistävää kasvisruokaa, jossa sääntö numero yksi on, että mitään sellaista, mikä juoksee pakoon, kun sitä yrittää pyydystää, ei saa käyttää ruoaksi. Temppeliruoan juuret ovat buddhalaisuudessa. Temppeliruoalle ominaisia asioita ovat kiitollisuus luontoa kohtaan, mielen rauhoittuminen, yksinkertaisuus, rakkaudella valmistaminen sekä raaka-aineiden aidot maut ja värit.

Leena Larva, 0500 607 553, info@ainoklinikat.fi
Marjo Seki, 041 442 2798, marjoseki@hotmail.com